Acasa de Craciun // Video // Desene animate // Disney // Clubul lui Mickie Mouse // Scufita rosie Minnie

Minnie, scufita rosie
Clubul lui Mickie Mouse in romana

Vezi episoade din Clubul lui Mickie Mouse online gratis si dublate in limba romana. In acest episod din Clubul lui Mickie Mouse de pe Disney Channel si TVR1 Minnie e Scufita rosie, din celebra poveste a lui Hans Christian Andersen. Ramai alaturi de personajele preferate din Clubul lui Mickie Mouse si bucura-te cu ei de aventuri grozave.
Desene animate pentru copiii de toate varstele.

Daca episodul se incarca greu, lasa-l cateva minute, 10-15, dupa care il poti pune inapoi iar el va merge cum trebuie. In cazul in care se blocheaza, poti sa dai Refresh (butonul F5 de pe tastatura si apoi sa pui episodul de la minutul in care ai ramas.) Asigura-te ca ai cea mai noua versiune de Adobe flash. De asemenea, recomandam Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Opera ca navigatoare pentru o vizionare placuta.

531 The X Factor UK // The X Factor USA // X Factor Romania // Vocea Romaniei // Romanii au talent // Filme de Craciun online // Minunata lume Disney // Clubul lui Mickey Mouse in romana Christmas: Christmas Carols // Christmas Movies // Christmas Recipes// Christmas Traditions // Christmas Games // Christmas Wallapapers //

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...